Brioșe de ciocolată și nucă de cocos

Brioșe de ciocolată și nucă de cocos

Brioșe de ciocolată și nucă de cocos
Prep Time15 minutes
Active Time40 minutes
Total Time55 minutes
Course: Desert
Yield: 12 buc

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 90 g grâu
  • 1 buc ouă
  • 140 g zahăr brun
  • 80 ml ulei
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 300 g zară
  • 100 g făină
  • 2 plic praf de copt
  • 3 g bicarbonat de sodiu
  • 30 g cacao
  • 80 g nucă de cocos deshidratată

Instructions

  • Preincalzeste cuptorul la 180°C.  Așezați matrițele de hârtie în adânciturile unei cutii de brioșe.
  • Se adaugă grâul în vasul de amestecare, se toacă timp de 1 min./pasul 10 și se decantează.
  • Adăugați ou și zahăr în vasul de amestecare și amestecați timp de 20 sec./pasul 4.
  • Se adauga ulei si zahar vanilat si se amesteca timp de 10 sec./pasul 4.
  • Adăugați zară și amestecați timp de 5 sec / viteză 4.
  • Adăugați grâu măcinat, făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu, pudră de cacao și nucă de cocos rasă și procesați timp de 20 sec./pasul 4 într-un aluat.
  • Umpleți 3/4 din matrițele de hârtie cu aluat. Coaceți brioșele timp de 20-25 de minute (180 °C), scoateți din cosul de brioșe, lăsați-le să se răcească și serviți într-o matriță de hârtie.

Notes

  • Acoperiți brioșele cu glazură de ciocolată și presărați-le cu nucă de cocos deshidratată.
Brioșe cu ciocolată și nucă de cocos
Brioșe cu ciocolată și nucă de cocos

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




8 − seven =