Frozen Cherry Daiquiri
Frozen Cherry Daiquiri
Yield: 3 pahare
Equipment
- 1 TM6
Materials
- 150 g cuburi de gheață
- 40 ml suc de lămâie
- 150 g cireșe fără sâmburi
- 10 g zahăr vanilat
- 10 ml sirop de cireșe
- 100 ml rom
Instructions
- Puneți cuburi de gheață în vasul de amestecare, tăiați 3 sec./pasul 5 și împărțiți în 2 sau 3 pahare.
- Adăugați suc de lămâie, cireșe, zahăr glazurat, sirop de cireșe și rom în oala de amestecare, piure timp de 30 sec./nivel 8, turnați peste gheață în pahare și serviți imediat garnisit cu o cireșă de tulpină.
Notes
- În loc de un cocktail “roșu de sânge”, obțineți unul “galben scârțâit” dacă înlocuiți cireșele cu bucăți de piersici. Apoi utilizați sirop de piersici în loc de sirop de cireșe.
Leave a Reply