Supă cremă de varză de Bruxelles
Supă cremă de varză de Bruxelles
Equipment
- 1 TM6
- 1 tigaie
Ingredients
- 350 g varză de Bruxelles
- 50 g ceapă albă
- 1 cățel usturoi
- 30 ml ulei de măsline
- 250 g cartofi
- 700 ml apă
- 2 cub concentrat de pui
- 50 g slănină cuburi
- 150 ml smântână de gătit
- 2 g sare
- 2 pinch piper
- 2 pinch nucșoară
Instructions
- Se adaugă 250 g varză de Bruxelles în vasul de amestecare, se taie 3 sec./etapa 5 și se decanează.
- Se pune ceapa si usturoiul in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 5 si se aluneca in jos cu spatula.
- Se adaugă ulei și sote timp de 2 min./120°C/pasul 1.
- Se adauga cartofii si se toaca timp de 2 sec./viteza 5.
- Adăugați apă și bulion de pui și gătiți timp de 18 min./100°C/pasul 1. În acest timp, prăjiți cuburi de slănină într-o tigaie până la crocante. Împărțiți 100 g varză de Bruxelles în frunze individuale, adăugați-le la slănina din tigaie, aburiți timp de 1-2 minute și păstrați-o caldă.
- Adăugați varză de Bruxelles zdrobită, smântână, sare, piper și nucșoară în vasul de amestecare, gătiți timp de 5 min./100 °C / nivel 2, introduceți ceașcă de măsurare și piure crescând treptat timp de 40 sec./nivel 6-10.
- Puneți supa în cești de supă, aranjați slănina și varza de Bruxelles deasupra și serviți fierbinte.
Notes
- De asemenea, puteți condimenta supa cu muștar
Leave a Reply