Supă cremă de varză de Bruxelles

Supă cremă de varză de Bruxelles

Supă cremă de varză de Bruxelles

Supă cremă de varză de Bruxelles
Prep Time 20 minutes
Cook Time 45 minutes
Total Time 1 hour 5 minutes
Course Supă
Servings 4 porții

Equipment

  • 1 TM6
  • 1 tigaie

Ingredients
  

  • 350 g varză de Bruxelles
  • 50 g ceapă albă
  • 1 cățel usturoi
  • 30 ml ulei de măsline
  • 250 g cartofi
  • 700 ml apă
  • 2 cub concentrat de pui
  • 50 g slănină cuburi
  • 150 ml smântână de gătit
  • 2 g sare
  • 2 pinch piper
  • 2 pinch nucșoară

Instructions
 

  • Se adaugă 250 g varză de Bruxelles în vasul de amestecare, se taie 3 sec./etapa 5 și se decanează.
  • Se pune ceapa si usturoiul in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 5 si se aluneca in jos cu spatula.
  • Se adaugă ulei și sote timp de 2 min./120°C/pasul 1.
  • Se adauga cartofii si se toaca timp de 2 sec./viteza 5.
  • Adăugați apă și bulion de pui și gătiți timp de 18 min./100°C/pasul 1. În acest timp, prăjiți cuburi de slănină într-o tigaie până la crocante. Împărțiți 100 g varză de Bruxelles în frunze individuale, adăugați-le la slănina din tigaie, aburiți timp de 1-2 minute și păstrați-o caldă.
  • Adăugați varză de Bruxelles zdrobită, smântână, sare, piper și nucșoară în vasul de amestecare, gătiți timp de 5 min./100 °C / nivel 2, introduceți ceașcă de măsurare și piure crescând treptat timp de 40 sec./nivel 6-10.
  • Puneți supa în cești de supă, aranjați slănina și varza de Bruxelles deasupra și serviți fierbinte.

Notes


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




ten − 1 =