Supă de cartofi și brânză

Supă de cartofi și brânză

Supă de cartofi și brânză

Supă de cartofi și brânză
Prep Time 15 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 45 minutes
Course Supă
Servings 4 porții

Equipment

  • 1 TM6
  • 1 tigaie

Ingredients
  

Supă

  • 100 g brânză Appenzeller
  • 50 g ceapă albă
  • 20 g unt
  • 600 g cartofi
  • 900 ml apă
  • 100 ml vin alb
  • 4 g sare
  • 1 g piper
  • 1 cub concentrat de legume
  • 100 g smântână de gătit
  • 1 pinch nucșoară

Insera:

  • 100 g slănină cu carne fâșii
  • 50 g măr
  • 2 cenguțe măghiran

Instructions
 

Supă

  • Puneți brânza în vasul de amestecare, tăiați timp de 10 sec./nivel 5 și decantați.
  • Puneți ceapa în vasul de amestecare, tăiați timp de 3 sec./viteza 5 și glisați în jos cu spatula.
  • Se adaugă unt și sote timp de 2 min./120°C/pasul 1
  • Se adauga cartofii si se toaca timp de 8 sec./viteza 4.
  • Adăugați apă, vin alb, sare, piper și cuburi de stoc, gătiți timp de 15 min./100 °C / pasul 1, introduceți ceașca de măsurare și piureul crescând treptat timp de 15 sec./nivel 6-8.
  • Se adauga branza, smantana si nucsoara si se topeste timp de 1 min./100°C/pasul 3.

Insera:

  • Prăjiți slănina într-o tigaie până când este crocantă, adăugați felii de mere și prăjiți timp de aproximativ 2 minute. Se aranjeaza supa cu amestecul de mere-bacon, se presara cu maghiran si se serveste fierbinte.

Notes

  • Dacă vă place mai substanțial, puteți răzui câteva felii de pâine brună, prăjiți-le în unt și presărați-le peste supă.
    Supă de cartofi și brânză
    Supă de cartofi și brânză

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




sixteen − one =