Alune cu bere și chilli

Alune cu bere și chilli

Alune cu bere și chilli

Dificultate ușor
Prep Time 10 minutes
Cook Time 1 hour 25 minutes
Course Aperitiv
Calories 369 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 130 g zahăr brut de trestie
  • 100 ml bere
  • 300 g arahide crude nesarate
  • 1 linguriţă fulgi de chili
  • 1 linguriţă sare fulgi

Instructions
 

  •  Preîncălziți cuptorul la 180°C și tapetați cu hârtie de copt o tavă de copt (20 cm x 30 cm).
  • Puneți zahărul înbolul de mixare și pulverizați 10 sec./viteza 9. Curățați pereții boluluicu spatula
  •  Adăugați berea, apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capaculbolului de mixare, gătiți 5 min./Varoma/viteza 2.
  •  Adăugați arahidele, apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pecapacul bolului de mixare, gătiți 2 min./90°C/invers/viteza 1. Curățațipereții bolului cu spatula.
  • Cucoșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului demixare, mai gătiți 5 min./100°C/ invers /viteza 1. Curățați perețiibolului de mixare cu spatula.
  • Adăugați fulgii de chilli și sarea, apoi mixați 3-5 sec./ invers /viteza 5, pânăsunt combinate.
  •  Transferați amestecul în tava pregătită și coaceți timp de 10 minute (180°C). Scoateți dincuptor și lăsați să se răcească complet (aprox. 1 oră). Rupeți în bucăți, apoiserviți.

Notes

Alune cu bere și chilli
Alune cu bere și chilli

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




nine + fourteen =