Alune cu bere și chilli
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 130 g zahăr brut de trestie
- 100 ml bere
- 300 g arahide crude nesarate
- 1 linguriţă fulgi de chili
- 1 linguriţă sare fulgi
Instructions
- Preîncălziți cuptorul la 180°C și tapetați cu hârtie de copt o tavă de copt (20 cm x 30 cm).
- Puneți zahărul înbolul de mixare și pulverizați 10 sec./viteza 9. Curățați pereții boluluicu spatula
- Adăugați berea, apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capaculbolului de mixare, gătiți 5 min./Varoma/viteza 2.
- Adăugați arahidele, apoi, cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pecapacul bolului de mixare, gătiți 2 min./90°C/invers/viteza 1. Curățațipereții bolului cu spatula.
- Cucoșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului demixare, mai gătiți 5 min./100°C/ invers /viteza 1. Curățați perețiibolului de mixare cu spatula.
- Adăugați fulgii de chilli și sarea, apoi mixați 3-5 sec./ invers /viteza 5, pânăsunt combinate.
- Transferați amestecul în tava pregătită și coaceți timp de 10 minute (180°C). Scoateți dincuptor și lăsați să se răcească complet (aprox. 1 oră). Rupeți în bucăți, apoiserviți.
Leave a Reply