Biscuiți cu brânză
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 200 g brânză Edam(Gruyere) tăiată bucăţi
- 200 g făină
- 200 g unt rece taiat bucăţi
- 1 buc ou
- 3 g sare
- seminţe chimin
- seminţe susan
Instructions
- Puneţi brânza în bol şi radeți 10sec./viteza 7
- Adăugaţi făina, untul, oul şi sarea şiamestecaţi 30 sec./viteza 4
- Scoateţi aluatul din bol, puneţi-l pe o bucată lungă de folie alimentară şi rulaţi-l pentru a-i da formă de sul (cca. Ø 4 cm, 40 cm lungime). Înfăşuraţi sulul în folie şi puneţi-l în frigider pentru a se întări suficient încât să poată fi tăiat felii (aprox. 2 ore).
- Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Tapetaţi o tavăcu hârtie de copt şi daţi-o deoparte
- Tăiaţi sulul de aluat în rondele subţiri (3 mm),puneţi-le pe tava de copt pregătită, presăraţi seminţele de chimion şi /saususan şi coaceţi 10-15 minute (180°C) ori până când biscuiţii se rumenesc.Lăsaţi tava la răcit pe un grătar, apoi puteţi să serviţi biscuiţii sau să îipăstrați într-un recipient etanş
Leave a Reply