Chili con carne

Chili con carne

Chili con carne

Dificultate ușor
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Course Fel pricipal
Calories 307 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 30 ml ulei de măsline
  • 150 g ceapă albă
  • ½ linguriţă chimion
  • 250 g ardei gras roșu
  • 1 buc ardei iute
  • 450 g carne tocată de vită
  • 300 g roșii din conserva
  • 4 g sare
  • 1 g fulgi de chili
  • 400 g fasole boabe kidnlei

Instructions
 

  • Puneţi în bol uleiul de măsline, ceapa,usturoiul și chimionul, tocaţi 5 sec./viteza 5, apoi, cu coșul deînăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare,sotați 5 min./120°C/viteza 1
  • Adăugați în bol ardeii şi chili verde și mărunțiți 5 sec./viteza 5
  • Adăugaţi carnea tocată de vită, roșiile șisarea. Amestecați cu spatula pentru a combina ingredientele și pentru a desfacecarnea. Cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capaculbolului de mixare, gătiţi 20 min./100°C/invers/viteza lingura
  • Adăugaţi sosul de chilli şi fasolea şi cu coșulde înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare,gătiţi 2 min./100°C/invers/viteza lingura. Serviți fierbinte

Notes

Chili con carne
Chili con carne

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




14 − two =