Chili con carne
Dificultate ușor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 30 ml ulei de măsline
- 150 g ceapă albă
- ½ linguriţă chimion
- 250 g ardei gras roșu
- 1 buc ardei iute
- 450 g carne tocată de vită
- 300 g roșii din conserva
- 4 g sare
- 1 g fulgi de chili
- 400 g fasole boabe kidnlei
Instructions
- Puneţi în bol uleiul de măsline, ceapa,usturoiul și chimionul, tocaţi 5 sec./viteza 5, apoi, cu coșul deînăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare,sotați 5 min./120°C/viteza 1
- Adăugați în bol ardeii şi chili verde și mărunțiți 5 sec./viteza 5
- Adăugaţi carnea tocată de vită, roșiile șisarea. Amestecați cu spatula pentru a combina ingredientele și pentru a desfacecarnea. Cu coșul de înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capaculbolului de mixare, gătiţi 20 min./100°C/invers/viteza lingura
- Adăugaţi sosul de chilli şi fasolea şi cu coșulde înăbușire, în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare,gătiţi 2 min./100°C/invers/viteza lingura. Serviți fierbinte
Leave a Reply