Ciorbă de fasole cu afumătură

Ciorbă de fasole cu afumătură

Ciorbă de fasole cu afumătură

Course Ciorbă

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 1600 ml apă
  • 250 g fasole boabe
  • 20 g ulei
  • 50 g ceapă albă
  • 1500 ml apă
  • 300 g afumătură
  • 100 g morcovi
  • 50 g pătrunjel
  • 50 g țelină
  • 1 foaie dafin
  • 1 cub concentrat de carne
  • 5 g boia de ardei dulce
  • 4 g sare
  • 100 ml bulion

Instructions
 

  • Adaugati 1600 g apă si 250 g fasole boabe fierbeti 30 min./Varoma/invers/viteză
  • Stoarceți fasolea cu ajutorul coșului de înăbusire și aruncati apa, puneti fasolea fiartă intr-un bol
  • Adugati 20 g ulei 50 g ceapă taiată mărunt căliți 3 min./100°C/viteză 1
  • Adaugati 15oo ml apa 300 g afumatură fiebeți 10 min./Varoma/invers/viteză lingura
  • Adăugați fasolea, 100 g morcovi, 50 g pătrunjel, 50 g țelina tăiate cuburi, 1 cub concentrat de carne și 1 foaie dafin  fierbeti 30 min./100°C/invers/viteză lingura
  • Adaugati 5 g boia de ardei dulce si 5 g sare 100 ml bulion fierbeti 10 min./100°C/invers/viteză 1

Notes

Ciorbă de fasole cu afumătură
Ciorbă de fasole cu afumătură

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




fifteen − 11 =