Gazpacho de sfeclă cu cremă de hrean

Gazpacho de sfeclă cu cremă de hrean

Gazpacho de sfeclă cu cremă de hrean

Dificultate ușor
Prep Time 10 minutes
Cook Time 1 hour 40 minutes
Course Supă

Equipment

  • TM6
  • frigider

Ingredients
  

Gazpacho de sfeclă

  • 300 g sfeclă roşie crudă, descojită șităiată bucăți
  • 100 g cartofi
  • 1 cub concentrat de legume
  • 500 ml apă
  • 1 buc castravete
  • 100 g ceapă albă
  • 250 ml iaurt
  • 10 ml suc de lămâie
  • 100 ml apă
  • 2 g sare
  • 1 g piper

Cremă de hrean

  • 100 ml iaurt
  • 2 linguri hrean
  • 1 lingură cepuşoară

Instructions
 

Gazpachode sfeclă

  • Puneți sfecla și cartofii în bolul de mixare, apoi mărunțiți 5 sec./viteza 8.Curățați pereții bolului de mixare cu spatula
  • Adăugațicon centratul pastă de legume și apa, apoi, cu coșul de înăbușire pe capac, în locul paharului de măsurare, gătiți 15 min./100°C/viteza 2. Lăsațisă se răcească complet în bolul de mixare, înainte de a continua rețeta (aprox.1 oră).
  • Adăugați castravetele, cepele verzi/șalotele, iaurtul, zeama de lămâie și apa rece, apoimixați 1 min. – 1 min. 30 sec./viteza 7, sau până când devine fină.Curățați pereții bolului de mixare cu spatula
  • Asezonați după gust cu sare și piper și verificați consistența. Dacă preferați o supă mai subțire,adăugați încă 50 g apă rece, apoi mixați 5 sec./viteza 5
  • Transferați gazpacho într-un castron, apoi dați la frigider pentru 15 minute pentru a se răci.Spălați și uscați bolul de mixare

Cremăde hrean

  • Puneți iaurtul și crema de hrean în bolul de mixare, apoi amestecați 10 sec./viteza 3.Curățați pereții bolului de mixare cu spatula, apoi amestecați 5sec./viteza 3
  • Serviți gazpachorece, cu cremă de hrean și cepșoară tocată

Notes

Gazpacho de sfeclă cu cremă de hrean
Gazpacho de sfeclă cu cremă de hrean

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




15 − 10 =