Gem de cireșe

Gem de cireșe

Gem de cireșe

Dificultate ușor
Prep Time 5 minutes
Cook Time 45 minutes
Course Gem

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 450 g cireșe
  • 285 g zahăr
  • 2 linguri pectină pudră

Instructions
 

  • Puneți cireșele ș izahărul în bolul de mixare. Puneți recipientul Varoma (doar recipientul, fără capac) în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare șigătiți 30 min./100°C/viteza 1
  • Adăugați pectina,puneți recipientul Varoma (doar recipientul, fără capac) în locul paharului demăsurare, pe capacul bolului de mixare și amestecați 20 sec./viteza 3.5,apoi gătiți 8 min./100°C/viteza 1. Testați consistența gemului(vezi recomandare
  • Transferați gemul în borcane sterilizate. Lăsați să se răcească înainte de a pune capacele. Păstrațila frigider

Notes

Gem de cireșe
Gem de cireșe

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




thirteen − 11 =