Gem de mure

Gem de mure

Gem de mure

Dificultate ușor
Prep Time 5 minutes
Cook Time 45 minutes
Course Gem

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 455 g mure
  • 285 g zahăr
  • 3 linguri pectină pudră

Instructions
 

  • Puneți murele și zahărul în bolul de mixare. Puneți recipientul Varoma (doar recipientul, fără capac) în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare și gătiți 30 min./100°C/viteza 1
  • Adăugați pectina, puneți recipientul Varoma (doar recipientul, fără capac) în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare și amestecați 20sec./viteza 3.5, apoi gătiți 8 min./100°C/viteza 1. Testați consistența gemului (vezi recomandare).
  • Transferați gemul înborcane sterilizate. Lăsați să se răcească înainte de a pune capacele. Păstrați la frigider

Notes

Gem de mure
Gem de mure

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




three + 15 =