Gnocchi cu cârnați și spanac, și Caise la aburi cu miere și nuci

Gnocchi cu cârnați și spanac, și Caise la aburi cu miere și nuci

Gnocchi cu cârnați și spanac, și Caise la aburi cu miere și nuci

Dificultate medie
Prep Time 10 minutes
Cook Time 35 minutes
Course Fel pricipal
Calories 1119 kcal

Equipment

  • TM6
  • hârtie de copt

Ingredients
  

  • 220 g caise
  • 20 ml miere
  • 20 g nuci
  • 1 linguriţă cimbru lămâios
  • 40 g parmezan
  • 30 ml ulei de măsline
  • 100 g ceapă albă
  • 220 g cârnaţi
  • 100 g ciuperci
  • 100 g spanac
  • 1 linguriţă sos de soia
  • 1000 ml apă
  • 4 g sare
  • 400 g gnocchi

Instructions
 

  • Decupați 2 pătrate din hârtie de copt (aprox. 30 cm). Distribuiți egal pe acestea caisele, mierea,nucile și cimbrul lămâios. Împăturiți-le pentru a forma papiote, apoiașezați-le în recipientul Varoma
  • Punețiî n bol parmezanul și radeți 5 sec./viteza 9. Transferați într-un castronel și dați deoparte. Spălați și ștergeți bine bolul de mixare.
  • Puneți în bol uleiul și ceapa și tocați 5sec./viteza 5
  • Adăugați cârnațiiproaspeți și încălziți 3 min./120°C/viteza 1
  • Adăugați ciupercile,spanacul și sosul de soia și gătiți 7 min./120°C/viteza lingura.Transferați într-un bol pentru servit și păstrați la cald
  • Puneți în bol apa și sarea. Introduceți coșul de înăbușire și cântăriți în el gnocchi. PoziționațiVaroma, puneți capacul Varoma și gătiți 12 min./Varoma/viteza 2. Îndepărtați Varoma și dați deoparte, apoi scoateți coșul de înăbușire cuajutorul spatulei și amestecați gnocchi cu amestecul de cârnați pus deoparte
  • Presărați deasupra parmezanul ras, apoi serviți ca fel principal, urmat de caisele în papiotă ca desert

Notes

Gnocchi cu cârnați și spanac, și Caise la aburi cu miere și nuci
Gnocchi cu cârnați și spanac, și Caise la aburi cu miere și nuci

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




two × 3 =