Gnocchi cu cârnați și spanac, și Caise la aburi cu miere și nuci
Dificultate medie
Equipment
- TM6
- hârtie de copt
Ingredients
- 220 g caise
- 20 ml miere
- 20 g nuci
- 1 linguriţă cimbru lămâios
- 40 g parmezan
- 30 ml ulei de măsline
- 100 g ceapă albă
- 220 g cârnaţi
- 100 g ciuperci
- 100 g spanac
- 1 linguriţă sos de soia
- 1000 ml apă
- 4 g sare
- 400 g gnocchi
Instructions
- Decupați 2 pătrate din hârtie de copt (aprox. 30 cm). Distribuiți egal pe acestea caisele, mierea,nucile și cimbrul lămâios. Împăturiți-le pentru a forma papiote, apoiașezați-le în recipientul Varoma
- Punețiî n bol parmezanul și radeți 5 sec./viteza 9. Transferați într-un castronel și dați deoparte. Spălați și ștergeți bine bolul de mixare.
- Puneți în bol uleiul și ceapa și tocați 5sec./viteza 5
- Adăugați cârnațiiproaspeți și încălziți 3 min./120°C/viteza 1
- Adăugați ciupercile,spanacul și sosul de soia și gătiți 7 min./120°C/viteza lingura.Transferați într-un bol pentru servit și păstrați la cald
- Puneți în bol apa și sarea. Introduceți coșul de înăbușire și cântăriți în el gnocchi. PoziționațiVaroma, puneți capacul Varoma și gătiți 12 min./Varoma/viteza 2. Îndepărtați Varoma și dați deoparte, apoi scoateți coșul de înăbușire cuajutorul spatulei și amestecați gnocchi cu amestecul de cârnați pus deoparte
- Presărați deasupra parmezanul ras, apoi serviți ca fel principal, urmat de caisele în papiotă ca desert
Leave a Reply