Gem de coacăze
Gem de coacăze
Yield: 3 borcane
Equipment
- 1 TM6
- 3 borcane cu capac
Materials
- 900 g coacăze
- 2 ml suc de lămâie
- 90 ml vin alb
- 1 g piper
- 3 pinchi piper cayenne măcinat
- 1 pinchi nucșoară
- 500 g zahăr agent gelifiere
- 5 ml ulei
Instructions
- Adăugați coacăze în vasul de amestecare și tăiați timp de 5 sec./viteză5.
- Adăugați suc de lămâie, vin alb, piper alb, piper cayenne, nucșoară, zahăr pudră și grăsimi vegetale, puneți recipiente varoma fără capace pe capacul vasului de amestecare în loc de ceașcă de măsurare ca apărători de stropire și gătiți timp de 13 min./100 ° C / pasul 2.
- Faceți un test de gelifiere, umpleți gemul în borcane curate cu șurub, sigilați, așezați-l pe capac timp de 5 minute, apoi lăsați să se răcească în poziție verticală. A se păstra într-un loc răcoros și uscat. Se serveste ca o raspandire sau cu branza.
Notes
- Grăsimea vegetală neutră (cum ar fi uleiul de nucă de cocos din palmină) reduce spumarea la fierberea gemului.
- Se condimentează gemul din proba de gelifiere.
Leave a Reply