Sos de gratar rosu
Sos de gratar rosu pentru carne si pasari
Equipment
- 1 TM6
Ingredients
- 250 ml ulei de rapiță
- 4 căței usturoi
- 40 g capere
- 200 ml pastă tomate
- 150 ml ketchup
- 50 g muștar
- 250 ml miere
- 3 linguri ierburi de Provence
- 1 lingurp sambal oelek
- 3 g sare
- 1 g piper
- 2 linguri oțet
- 2 linguri sos de soia
Instructions
- Așezați unvas pe capacul vasului de amestecare, cântăriți uleiul și lăsați-l deoparte.
- Adăugați usturoi și capere în vasul de amestecare și tăiați timp de 4 sec./viteză 5.
- Adăugați pastă de tomate, ketchup, muștar, miere, ierburi de Provence, oelek sambal, sare, piper, oțet și sos de soia și amestecați timp de 20 sec./pasul 4.
- Aplicați încet ulei pe capacul vasului de amestecare și uscați într-un flux subțire dincolo de paharul de măsurare pe cuțitul de rulare, nivelul 4.5. Se serveste sosul cu carne la gratar si pasari.
Notes
- Sosul este, de asemenea, mare pentru marinarea coaste de rezervă.
- Acest sos de gratar este potrivit pentru o petrecere mare. Dacă aveți nevoie de mai puțin sos, puteți tăia și rețeta în jumătate. Apoi, timpul de agitare este scurtat la 10 secunde în pasul 3
Leave a Reply