Biscuiți cu brânză

Biscuiți cu brânză

Biscuiți cu brânză

Dificultate ușor
Prep Time 15 minutes
Cook Time 2 hours 30 minutes
Course Gustări
Calories 80 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 200 g brânză Edam(Gruyere) tăiată bucăţi
  • 200 g făină
  • 200 g unt rece taiat bucăţi
  • 1 buc ou
  • 3 g sare
  • seminţe chimin
  • seminţe susan

Instructions
 

  • Puneţi brânza în bol şi radeți 10sec./viteza 7
  • Adăugaţi făina, untul, oul şi sarea şiamestecaţi 30 sec./viteza 4
  • Scoateţi aluatul din bol, puneţi-l pe o bucată lungă de folie alimentară şi rulaţi-l pentru a-i da formă de sul (cca. Ø 4 cm, 40 cm lungime). Înfăşuraţi sulul în folie şi puneţi-l în frigider pentru a se întări suficient încât să poată fi tăiat felii (aprox. 2 ore).
  • Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Tapetaţi o tavăcu hârtie de copt şi daţi-o deoparte
  • Tăiaţi sulul de aluat în rondele subţiri (3 mm),puneţi-le pe tava de copt pregătită, presăraţi seminţele de chimion şi /saususan şi coaceţi 10-15 minute (180°C) ori până când biscuiţii se rumenesc.Lăsaţi tava la răcit pe un grătar, apoi puteţi să serviţi biscuiţii sau să îipăstrați într-un recipient etanş

Notes

Biscuiți cu brânză
Biscuiți cu brânză

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




two + 15 =