Chifteluțe de pește în stil thailandez, la aburi

Chifteluțe de pește în stil thailandez, la aburi

Chifteluțe de pește în stil thailandez, la aburi

Difiicultate uşor
Prep Time 20 minutes
Cook Time 45 minutes
Course Fel pricipal
Calories 202 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • ulei pentru uns
  • 2 fructe limetă kaffir
  • 100 g fasole verde
  • 2 buc ceapă verde
  • 600 g fileuri de pește peşte alb
  • 30 g pastă curry rosie
  • 60 ml smântână de cocos praf, diluată în 30 g apă
  • 1 buc albuş
  • 2 g sare
  • 1000 ml apă
  • 1 buc ardei iute roşu

Instructions
 

  • Ungeţi uşor recipientul şi tava Varoma şipuneţi-le deoparte. Puneţi frunzele de limetă kaffir în bolul de mixare şitocaţi 10 sec./viteza 10. Curăţaţi pereţii bolului cu spatula
  • Adăugați fasolea verde şi ceapa verde şimărunțiți 6-8 sec./viteza 5.
  • Puneţi în bol fileurile de peşte alb, pasta decurry, smântâna de cocos, albuşul şi sarea şi mărunţiţi Turbo/1.0sec./3 ori, sau până când amestecul se omogenizează, fără a deveni pastă
  • Împărțiți compoziţia în 18 părți egale (aproximativ 1 lingură cu vârf), faceți 18 bile de mărime egală șiaplatizaţi-le uşor pentru a forma chifteluţe. Puneţi câteva în recipientul şitava Varoma, cu spaţiu între ele, pentru a nu se atinge
  • Puneţi apă în bol şi poziţionaţi Varoma. Gătiţila aburi 16 min./Varoma/viteza 2. Transferați pe un platou șipăstrați la cald
  • Puneţi restul de chifteluţe în recipientul şi tava Varoma, poziţionaţi Varoma şi gătiţi la aburi 10min./Varoma/viteza 2. Serviţi chifteluţele calde, decorate cu rondele dechilli roșu

Notes

Chifteluțe de pește în stil thailandez, la aburi
Chifteluțe de pește în stil thailandez, la Chatelet

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




two × 3 =