Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi – Pasta alla genovese

Fusilli cu pesto

Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi – Pasta alla genovese

Difficulty easy
Prep Time 15 minutes
Cook Time 45 minutes
Course Fel pricipal
Calories 530 kcal

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 50 g parmezan
  • 30 g pecorino
  • 30 g seminţe de pin prăjite
  • 1 căţel usturoi
  • 80 g frunze de busuioc proaspete
  • 130 g ulei de măsline
  • 6 g sare
  • 250 g cartofi
  • 1200 g apă
  • 400 g paste fusilli
  • 100 g fasole verde

Instructions
 

  • Puneți parmezanul și pecorino în bolul de mixare, apoi radeți 10 sec./viteza 10
  • Adăugați semințele de pin, usturoiul, busuiocul, uleiul și 1 linguriță sare, apoi mixați 20sec./viteza 7. Transferați într-un castron și dați deoparte
  • Puneți cartofii, 1200g apă și 1 linguriță sare în bolul de mixare, apoi cu coșul de înăbușire pecapac, în locul paharului de măsurare, gătiți 15min./100°C/invers/viteza 1. Între timp, aduceți la punctul de fierbere ooală mare cu apă cu 1 linguriță sare. Gătiți fusilli în funcție deinstrucțiunile de pe ambalaj sau până sunt al dente. Scurgeți pastele cuajutorul recipientului Varoma, apoi transferați-le într-un bol mare pentruservit și păstrați-le calde
  • Adăugați fasolea verde în bolul de mixare și cu coșul de înăbușire pe capac, în locul paharuluide măsurare, gătiți 5-10 min./100°C/invers/viteza 1 până cândfasolea și cartofii sunt fragede
  • Scurgeți cartofii și fasolea verde gătite, cu ajutorul recipientului Varoma, transferați în bolul cupaste, apoi puneți deasupra pesto dat deoparte și amestecați. Serviți fierbintesau rece

Notes

Fusilli cu pesto
Fusilli cu pesto

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




one + ten =