Gem de prune

Gem de prune

Gem de prune

Prep Time 10 minutes
Cook Time 50 minutes
Course Gem

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 455 g prune
  • 285 g zahăr
  • 2 linguri pectină pudră

Instructions
 

  • Puneți prunele și zahărul în bolul de mixare. Puneți recipientul Varoma (doar recipientul, fără capac) în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare șimărunțiți 15 sec./viteza 5, apoi gătiți 30min./100°C/viteza 1
  • Adăugați pectina, puneți recipientul Varoma (doar recipientul, fără capac) în locul paharului de măsurare, pe capacul bolului de mixare și amestecați 20sec./viteza 3.5, apoi gătiți 10 min./100°C/viteza 1. Testațiconsistența gemului (vezi recomandare).
  • Transferați gemul înborcane sterilizate. Lăsați să se răcească înainte de a pune capacele. Păstrațil a frigider

Notes

Gem de prune
Gem de prune

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




12 + 19 =