Gem de rubarbă și apă de flori de portocal

Gem de rubarbă și apă de flori de portocal

Gem de rubarbă și apă de flori de portocal

Dificuktate uşor
Prep Time 10 minutes
Cook Time 45 minutes
Course Gem

Equipment

  • TM6

Ingredients
  

  • 800 g rubarbă
  • 720 g zahar gelifiant
  • 50 ml zeamă de portocală
  • 2 linguriţe apă de flori de portocal

Instructions
 

  • Puneți 400 g rubarbă în bolul de mixare și mărunțiți 3 sec./viteza 6. Transferațiîntr-un castron și dați deoparte
  • Puneți cele 400 grubarbă rămasă, în bolul de mixare și mărunțiți 3 sec./viteza 5
  • Adăugați rubarba dată deoparte, zahărul gelifiant și zeama de portocală, apoi, cu coșul de înăbușire pe capac, în locul paharului de măsurare, gătiți 30 min./Varoma/viteza1
  • Testați consistența gemului (vezi recomandare). Adăugați apa de flori de portocal și amestecați 10 sec./viteza 2. Transferați în borcanele cu închidere ermetică, calde (vezi recomandare), lăsând aprox. 5 mm mai jos de margineaborcanului. Asigurați-vă că marginile borcanelor sunt curate și închideți imediat. Serviți sau păstrați într-un loc răcoros și uscat

Notes

Gem de rubarbă și apă de flori de portocal
Gem de rubarbă și apă de flori de portocal

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




4 × four =