Gem de rubarbă și apă de flori de portocal
Dificuktate uşor
Equipment
- TM6
Ingredients
- 800 g rubarbă
- 720 g zahar gelifiant
- 50 ml zeamă de portocală
- 2 linguriţe apă de flori de portocal
Instructions
- Puneți 400 g rubarbă în bolul de mixare și mărunțiți 3 sec./viteza 6. Transferațiîntr-un castron și dați deoparte
- Puneți cele 400 grubarbă rămasă, în bolul de mixare și mărunțiți 3 sec./viteza 5
- Adăugați rubarba dată deoparte, zahărul gelifiant și zeama de portocală, apoi, cu coșul de înăbușire pe capac, în locul paharului de măsurare, gătiți 30 min./Varoma/viteza1
- Testați consistența gemului (vezi recomandare). Adăugați apa de flori de portocal și amestecați 10 sec./viteza 2. Transferați în borcanele cu închidere ermetică, calde (vezi recomandare), lăsând aprox. 5 mm mai jos de margineaborcanului. Asigurați-vă că marginile borcanelor sunt curate și închideți imediat. Serviți sau păstrați într-un loc răcoros și uscat
Leave a Reply