Ceai masala cu lapte de caju
Ceai masala cu lapte de caju
Yield: 4 cești
Equipment
- 1 TM6
Materials
Lapte de caju
- 100 g caju
- 500 ml apă
Ceai masala
- 20 g ghimbir proaspat, decojit, taiat subtire
- 1 buc scortișoară 2 cm
- 8 buc cardamon
- 500 ml apă
- 1 plic earl grey ceai negru
Instructions
Lapte de caju
- Adăugați caju în vasul de amestecare, tăiați foarte fin timp de 1 min./nivel 10 și împingeți în jos cu spatula.
- Introduceți atașamentul de agitare. Adăugați apă și faceți lapte de caju timp de 15 min./37 °C / pasul 1. Scoateți atașamentul de agitare.
- Sita lapte de caju printr-o cârpă de tifon și să colecteze lapte. Clătiți vasul de amestecare.
Leave a Reply