Brioșe de ciocolată și nucă de cocos
Brioșe de ciocolată și nucă de cocos
Yield: 12 buc
Equipment
- 1 TM6
Materials
- 90 g grâu
- 1 buc ouă
- 140 g zahăr brun
- 80 ml ulei
- 1 plic zahăr vanilat
- 300 g zară
- 100 g făină
- 2 plic praf de copt
- 3 g bicarbonat de sodiu
- 30 g cacao
- 80 g nucă de cocos deshidratată
Instructions
- Preincalzeste cuptorul la 180°C. Așezați matrițele de hârtie în adânciturile unei cutii de brioșe.
- Se adaugă grâul în vasul de amestecare, se toacă timp de 1 min./pasul 10 și se decantează.
- Adăugați ou și zahăr în vasul de amestecare și amestecați timp de 20 sec./pasul 4.
- Se adauga ulei si zahar vanilat si se amesteca timp de 10 sec./pasul 4.
- Adăugați zară și amestecați timp de 5 sec / viteză 4.
- Adăugați grâu măcinat, făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu, pudră de cacao și nucă de cocos rasă și procesați timp de 20 sec./pasul 4 într-un aluat.
- Umpleți 3/4 din matrițele de hârtie cu aluat. Coaceți brioșele timp de 20-25 de minute (180 °C), scoateți din cosul de brioșe, lăsați-le să se răcească și serviți într-o matriță de hârtie.
Notes
- Acoperiți brioșele cu glazură de ciocolată și presărați-le cu nucă de cocos deshidratată.
Leave a Reply