Ungeți Varoma raft.
Puneți rulourile în vasul de amestecare, tăiați 5 sec./viteza 5 și decantați.
Se pune ceapa in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 5 si se aluneca in jos cu spatula.
Se adaugă unt și sotați timp de 3 min./120°C/pasul 1.
Se adaugă slănină, varză murată și 40 g apă și sote timp de 5 min./120°C/invers/pasul 1.
Se adaugă pâinea zdrobită, se amestecă timp de 10 secunde/invers/pasul 3 și se condimentează cu sare.
Întindeți aluatul pe un prosop de ceai cu făină într-un dreptunghi (30 x 40 cm) și întindeți umplutura uniform peste el.
Apoi se rostogolește aluatul pornind dintr-o parte lungă, folosind pânza, și se taie în felii de aproximativ 4 cm grosime cu un cuțit foarte ascuțit. Așezați gogoșile de varză cu suprafața tăiată orientată în jos aproape una de cealaltă în raftul Varoma și apăsați ușor plat. Clătiți vasul de amestecare.
Adăugați 500 g apă și cuburi de bouillon în vasul de amestecare, puneți Varoma, gătiți timp de 30 min./Varoma/pasul 1 și serviți cald.