Go Back

Hollandaise orange cu pui de Craciun

Hollandaise orange cu pui de Craciun
Prep Time5 minutes
Active Time10 minutes
Course: dresing
Yield: 6 porții

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 150 g suc de portocale
  • 2 ml oțet balsamic
  • 150 g unt la temperatura camerei
  • 3 buc gălbenuș
  • 10 g făină
  • 80 g apă
  • 1 cub concentrat de pui
  • 2 g sare
  • 1 g piper

Instructions

  • Adăugați suc de portocale, oțet balsamic alb, unt, gălbenuș de ou, făină, apă, bulion de legume, sare și piper în oala de amestecare, bateți timp de /80°C/nivel3până când este cremos și serviți, de exemplu, cu carne și/sau legume

Notes

 
Hollandaise orange cu pui de Craciun
Hollandaise orange cu pui de Craciun