Acoperiți tava de copt cu hârtie de copt.
Se adauga ardeiul iute in vasul de amestecare si se toaca timp de 3 sec./viteza 4.
Se adaugă jumătăți de nucă, se taie 3 sec./pasul 4 și se decantează.
Se adaugă alac la vasul de amestecare și se macină timp de 1 min./pasul 10.
Adăugați făină de grâu, apă, drojdie, zahăr, ou, ulei de nucă și sare și frământați aluatul /3 min.
Formați 3baghete din aluat și acoperiți pe tava de copt pregătită și lăsați să crească timp de aproximativ 30 de minute într-un loc cald. În acest timp, preîncălziți cuptorul la 200 ° C.
Puneți un recipient cu apă fierbinte în cuptor, puneți tava de copt cu baghete în cuptor, coaceți timp de aproximativ 25 de minute (200 °C), lăsați să se răcească și serviți baghetele pentru grătar sau luați cu voi la un picnic.