Se adauga laptele, vanilia, 40 g zahar, oul si amidonul de porumb in vasul de amestecare, se aduce la fierbere timp de 9 min./100°C/pasul 3, se transfera si se lasa sa se raceasca, amestecand ocazional.
Se întinde aluatul în trei dreptunghiuri (aproximativ 40 x 25 cm). Se întinde budinca răcită pe cele 3 dreptunghiuri de aluat.
Se amestecă 30 g zahăr și 2 vârfuri de cuțit de scorțișoară. Presara amestecul zahar-scortisoara si stafide peste budinca.
Preincalzeste cuptorul la 200°C. Acoperiți tava de copt cu hârtie de copt.
Se rostogolește fiecare dreptunghi de aluat din partea lungă într-o rolă și panglică din cele 3 role.
Așezați panglica în cruce pe tava de copt pregătită, periați cu cremă de cafea și coaceți timp de 10 minute (200 °C). Apoi reduceți temperatura de coacere la 180 ° C și coaceți încă 30 de minute (180 ° C). Lăsați panglica de drojdie să se răcească pe un suport de sârmă, tăiați în felii și serviți.