Se adaugă alac la vasul de amestecare și se macină timp de 30 sec./etapa 10.
Adăugați făină, sare, drojdie și apă și frământați aluatul /3 min.
Se amestecă semințele de floarea-soarelui, semințele de dovleac și semințele de mac într-un vas de copt puțin adânc, se adaugă aluatul și se lasă să crească în frigider timp de cel puțin 2 ore.
Preincalzeste cuptorul la 230°C. Acoperiți tava de copt cu hârtie de copt.
Tăiați cu grijă rulourile din tablă cu mâinile umede (aluatul a crescut și boabele se lipesc ferm de aluat), puneți-le pe tava de copt cu boabele îndreptate în sus și coaceți timp de 15-18 minute (230 ° C). Pulverizați sau acoperiți rolele de 2-3 ori cu apă între ele, astfel încât acestea să fie crocante. Lăsați rolele să se răcească pe un suport de sârmă și serviți.
Notes
De asemenea, puteți utiliza alte boabe și semințe, cum ar fi susanul sau semințele de in.
Rulouri de cereale de brânză: Înainte de coacere, presărați brânză rasă (brânză de munte, Emmentaler) peste rulouri.