Introduceți atașamentul de agitare. Adăugați lapte, zahăr, amidon, ou și zahăr vanilat în vasul de amestecare și gătiți o budincă timp de 7 min./90°C/nivel 3.
Se adauga romul, se amesteca timp de 10 sec./pasul 3, se transfera intr-un vas de mica adancime si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei timp de aproximativ 20 de minute, amestecand ocazional. Împărțiți baza tortului de burete ușor sub mijloc, tăiați jumătatea superioară în cuburi (2 x 2 cm) și puneți-o într-un castron mai mare.
Scoateți atașamentul de agitare. Puneți untul în vasul de amestecare, amestecați timp de 1 min./pasul 4 până când este cremos și împingeți untul în jos cu spatula.
Apoi continuați să amestecați timp de 30 sec./pasul 4, adăugând budinca de rom lingură cu lingura prin deschiderea capacului pe cuțitul de rulare.
Glisați în jos cu spatula și amestecați din nou 30 sec./nivelul5 până când este cremos. Adăugați crema de rom la cuburile de burete din castron și amestecați bine cuspatula.
Așezați baza inferioară a tortului de burete pe o farfurie de tort, închideți strâns cu marginea formei de primăvară, întindeți amestecul de cremă de burete tort-rom uniform deasupra și neteziți-l. Clătiți vasul de amestecare.