Se adaugă apă, sare și ulei în vasul de amestecare și se aduce lafierbere timp de 8min./100°C/pasul 1
Adăugați gălușcuțele în apă în vasul de amestecare. Puneți recipientul Varoma, cântăriți prazul, închideți Varoma și gătiți timpul spaetzle în conformitate cu instrucțiunile pachetului / Varoma / Pasul 1. Varoma deoparte.
Scurgeți spaetzle, stingeți rece, scurgeți bine, transferați-l într-uncastron împreună cu prazul și lăsați-l să se răcească
Adăugați șuncă și ardei gras la spaetzle.
Se amestecă sucul de lămâie, piperul și sarea de plante medicinale într-un castron într-o marinată, se toarnă peste spaetzle, se amestecă totul bine, se acoperă și se lasă să se infuzeze timp de aproximativ 20 de minute și se servește.
Notes
Dacă aveți nevoie pentru a merge repede, puteți tăia șuncă 2-3 sec./nivel 4 și ardei 5-8 sec./etapa 4 în Thermomix®.
Cu 1 lingura sos de soia dai salata o nota asiatica.