Go Back
Sos de dovleac și brânză

Sos de dovleac și brânză

Sos de dovleac și brânză
Prep Time 15 minutes
Cook Time 25 minutes
Total Time 40 minutes
Course Sos
Servings 2 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 50 g parmezan
  • 1 buchet pătrunjel verde
  • 50 g ceapă albă
  • 1 cațel usturoi
  • 20 g unt
  • 350 g dovleac
  • 1 cub concentrat de pui
  • 200 ml smântână
  • 2 g sare
  • 1 g piper
  • 2 pinch nucșoară
  • ½ linguriță cimbru
  • 200 g cremă de brânză

Instructions
 

  • Adăugați parmezan în vasul de amestecare, tăiați timp de 15sec./nivel 10 și decantați
  • Se adauga patrunjelul in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 8 si se decanteaza.
  • Se pune ceapa si usturoiul in vasul de amestecare, se toaca timp de 3 secunde/viteza 5 si se aluneca in jos cu spatula.
  • Se adaugă unt și sotează timp de 2 min./120°C/pasul 2.
  • Se adaugă carne de dovleac și sote timp de 4 min./100 °C / nivel 1.
  • Adăugați cuburi de bouillon și smântână și gătiți timp de 8 min./100 °C / pasul 1.
  • Adăugați pătrunjel tocat, sare, piper, nucșoară, cimbru, cremă de brânză și parmezan, gătiți timp de 2 min./90°C/pasul 2 și piure timp de 20 sec./pasul 6. Se serveste sosul de branza de dovleac fierbinte cu paste sau orez.

Notes

  • Se serveste spaetzle de rosii cu sos de dovleac si branza ca fel de mancare vegetariana.
    Sos de dovleac și brânză
    Sos de dovleac și brânză