Go Back
Sos de gratar rosu

Sos de gratar rosu

Sos de gratar rosu pentru carne si pasari
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 20 minutes
Course Sos
Servings 20 porții

Equipment

  • 1 TM6

Ingredients
  

  • 250 ml ulei de rapiță
  • 4 căței usturoi
  • 40 g capere
  • 200 ml pastă tomate
  • 150 ml ketchup
  • 50 g muștar
  • 250 ml miere
  • 3 linguri ierburi de Provence
  • 1 lingurp sambal oelek
  • 3 g sare
  • 1 g piper
  • 2 linguri oțet
  • 2 linguri sos de soia

Instructions
 

  • Așezați unvas pe capacul vasului de amestecare, cântăriți uleiul și lăsați-l deoparte.
  • Adăugați usturoi și capere în vasul de amestecare și tăiați timp de 4 sec./viteză 5.
  • Adăugați pastă de tomate, ketchup, muștar, miere, ierburi de Provence, oelek sambal, sare, piper, oțet și sos de soia și amestecați timp de 20 sec./pasul 4.
  • Aplicați încet ulei pe capacul vasului de amestecare și uscați într-un flux subțire dincolo de paharul de măsurare pe cuțitul de rulare, nivelul 4.5. Se serveste sosul cu carne la gratar si pasari.

Notes

  • Sosul este, de asemenea, mare pentru marinarea coaste de rezervă.
  • Acest sos de gratar este potrivit pentru o petrecere mare. Dacă aveți nevoie de mai puțin sos, puteți tăia și rețeta în jumătate. Apoi, timpul de agitare este scurtat la 10 secunde în pasul 3
    Sos de gratar rosu
    Sos de gratar rosu