Așezați unvas pe capacul vasului de amestecare, cântăriți uleiul și lăsați-l deoparte.
Adăugați usturoi și capere în vasul de amestecare și tăiați timp de 4 sec./viteză 5.
Adăugați pastă de tomate, ketchup, muștar, miere, ierburi de Provence, oelek sambal, sare, piper, oțet și sos de soia și amestecați timp de 20 sec./pasul 4.
Aplicați încet ulei pe capacul vasului de amestecare și uscați într-un flux subțire dincolo de paharul de măsurare pe cuțitul de rulare, nivelul 4.5. Se serveste sosul cu carne la gratar si pasari.
Notes
Sosul este, de asemenea, mare pentru marinarea coaste de rezervă.
Acest sos de gratar este potrivit pentru o petrecere mare. Dacă aveți nevoie de mai puțin sos, puteți tăia și rețeta în jumătate. Apoi, timpul de agitare este scurtat la 10 secunde în pasul 3