Adăugați ouă, piure de roșii, pastă de tomate și sare în vasul de amestecare și amestecați timp de 10 secunde / viteză 3.
Se adauga faina si se amesteca timp de 1 min./pasul 3.
Aduceți apă sărată la fierbere într-o cratiță pe aragaz și stoarceți în porții printr-o presă de spaetzle. Spaetzle sunt gătite atunci când plutesc pe suprafața apei. Apoi scoateți spaetzle cu o lingură crestată și scurgeți-l în recipientul Varoma. Rotiți spaetzle de roșii în unt după cum doriți și serviți ca un fel de mâncare laterală.
Notes
Dacă nu aveți o presă de spaetzle, puteți, de asemenea, să răzuiți sau să tăiați aluatul.
Spaetzle pot fi, de asemenea, produse în stoc și congelate în porții.
Pentru a încălzi, pur și simplu adăugați-le la Varoma și puneți-l pe Thermomix® în timp ce gătiți sosul.
Spaetzle funcționează deosebit de bine cu făină specială de spaetzle (făină de grâu umflată, cu granulație fină, tip 405) sau făină de copt.
Se adauga putina pudra de chili sau 1 lingurita busuioc uscat in aluat.
În loc de piure de roșii, puteți folosi și ajvar (piure de piper).