Pune ceapa in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 5 si aluneca in jos cu spatula.
Se adaugă unt și sote timp de 3 min./120°C/pasul 1.
Se adaugă 300 g mazăre și sote timp de 2 min./120°C/pasul 1.
Adăugați apă, cuburi de bouillon, vin alb și crème fraîche și gătiți timp de 15 min./100°C/pasul 1.
Adăugați piperul și sarea și piureul crescând treptat timpde 25 sec./nivel 6-10
Se adaugă 200 g mazăre, se fierbe timp de 5 min./90°C/invers/Etapa 1, se condimentează după gust și se împarte în 4 farfurii. Tăiați crezul și presărați peste supă. Se serveste supa fierbinte.
Notes
De asemenea, puteți adăuga mini Wienerle sau cârnați vienezi feliați în etapa a 6-a cu mazărea de 200 g în supă și căldură.