Se adaugă 250 g de varză ascuțită în vasul de amestecare, se taie folosind spatula timp de 6sec./nivel 4.5 și se transferă într-un castron mai mare.
Puneți a doua jumătate a varzei ascuțite în vasul de amestecare, tăiați cu spatula 6 sec./nivel 4.5 și adăugați la varza ascuțită deja zdrobită.
Se adauga usturoiul, ghimbirul si ceapa de primavara in vasul de amestecare si se toaca timp de 3 secunde/viteza 5.
Dați jos 3 linguri de grăsime din laptele de cocos, adăugați la vasul de amestecare și sote timp de 3 min./120°C/pasul 1.
Adăugați curry și varză ascuțită și sote timp de 2 min./90°C/invers/Pasul 2.
Se adaugă restul de lapte de cocos, apă, bulion de legume, sare, piper, zahăr și suc de lămâie și se fierbe timp de 12 min./100°C/invers/pasul 1.
Scoateți 3-4 linguri de varză ascuțită gătită din vasul de amestecare și lăsați-o deoparte ca o inserție de supă.
Supa de piure 30 sec./nivel 5-8 cresc treptat si se condimenteaza dupa gust.
Se adaugă varza ascuțită și creveții îndepărtați înainte de piure și se încălzește timp de 2min./90°C/invers/Etapa 2. În acest timp, prăjiți nuca de cocos rasă pentru scurt timp într-o tigaie.
Se pune supa pe farfuriile de supa, se presara nuca de cocos rasa prajita peste ea si se serveste imediat.