Adăugați pătrunjel și migdale în vasul de amestecare și tăiați timp de 5 sec./viteză 8.
Se adauga coaja de lamaie, pesmetul, uleiul de masline, sarea si piperul, se amesteca timp de 7sec./viteza 5, se condimenteaza dupa gust si se decaneaza.
Tocană:
Se pune varza savoy in vasul de amestecare, se toaca cu o spatula timp de 10 secunde/nivel 4 si se decaneaza.
Puneți ceapa și roșiile uscate în vasul de amestecare, tăiați 5 secunde/viteză 5 și glisați în jos cu spatula.
Se adaugă 20 g de ulei de tomate, 20 g ulei de măsline și varză de savoie și se sotează timp de 3 minute 30 sec./120°C/pasul 1.
Se adaugă apă, cuburi de bouillon, grâu, sare, piper și cimbru și se fierbe timp de 15 min./100°C/invers/Pasul 1.
Se adauga fasolea si se incalzeste timp de 5 min./100°C/invers/Etapa 1, se intinde pe farfurii si se serveste pasta de condimente separat cu supa.
Notes
Dacă supa este prea groasă pentru tine, poți adăuga niște bulion de legume.
În etapa a 6-a și a 7-a, puteți pune varoma cu 6 cârnați vienezi și apoi le puteți încălzi.