Preincalzeste cuptorul la 180°C. Tavă cu arc de ungere (Ø 26 cm).
Adăugați oaja de lămâie și zahărul în vasul de amestecare și pulverizați timp de 20 sec./nivel 10.
Se adauga 250 g unt si oua si se amesteca timp de 1 min./viteza 5.
Se adauga faina, praful de copt, armagnacul si sarea si se amesteca timp de 30 sec./pasul 4.
Se toarnă aluatul în forma de primăvară pregătită. Puneți prunele în aluat și coaceți tortul timp de 75 de minute (180 °C). După 1 oră, acoperiți cu hârtie de copt, astfel încât tortul să nu se întunece prea mult. Lăsați tortul să se răcească în forma de primăvară, tăiați în 12 bucăți și serviți.
Notes
Fructul se scufundă în tort și îl face foarte suculent. Ca urmare, încă nu este uscat chiar și după 2-3 zile.