Go Back

Caserolă de mere cu budincă de orez

Caserolă de mere cu budincă de orez
Prep Time15 minutes
Active Time1 hour
Total Time1 hour 15 minutes
Course: Desert
Yield: 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 500 ml lapte
  • 50 g zahăr
  • 150 g budincă de orez
  • 10 g unt pentru ungere
  • 3 buc ouă
  • 1 g sare
  • 200 g cremă de brânză
  • 500 g mere
  • 1 linguriță coajă de lămâie

Instructions

  • Adăugați lapte, 30 g zahăr și budincă de orez în vasul de amestecare, gătiți timp de 25 min./90°C/invers/pasul 2 și turnați într-un castron.  Clătiți vasul de amestecare.
  • Preincalzeste cuptorul la 180°C.  Ungeți vasul de copt.
  • Introduceți atașamentul de agitare.  Adăugați albușuri de ou și sare în vasul de amestecare, bateți timp de 3 minute./invers/pasul 4 până când se întărește și se decantează.  Scoateți atașamentul de agitare.
  • Adăugați gălbenușul de ou, brânza de vaci și zahărul rămas în vasul de amestecare și amestecați timp de 10 secunde / nivelul 4.
  • Adăugați mere și coaja de lămâie și tăiați timp de 5 sec./viteza 4.
  • Adăugați budinca de orez la amestecul de măr-caș, amestecați timpde 15 sec./invers/pasul 2 și pliați cu grijă în albușurile de oufolosind spatula
  • Se toarnă amestecul de mere-orez în vasul de copt pregătit, se coace timp de 45 de minute (180 ° C), se lasă să se răcească și se servește călduț sau rece .

Notes

  • De asemenea, puteți adăuga 1/2 linguriță de scorțișoară cu merele în pasul 5.
  • În pasul 6, puteți plia stafide cu albușurile de ou.
Caserolă de mere cu budincă de orez
Caserolă de mere cu budincă de orez