Adăugați lapte, 30 g zahăr și budincă de orez în vasul de amestecare, gătiți timp de 25 min./90°C/invers/pasul 2 și turnați într-un castron. Clătiți vasul de amestecare.
Preincalzeste cuptorul la 180°C. Ungeți vasul de copt.
Introduceți atașamentul de agitare. Adăugați albușuri de ou și sare în vasul de amestecare, bateți timp de 3 minute./invers/pasul 4 până când se întărește și se decantează. Scoateți atașamentul de agitare.
Adăugați gălbenușul de ou, brânza de vaci și zahărul rămas în vasul de amestecare și amestecați timp de 10 secunde / nivelul 4.
Adăugați mere și coaja de lămâie și tăiați timp de 5 sec./viteza 4.
Adăugați budinca de orez la amestecul de măr-caș, amestecați timpde 15 sec./invers/pasul 2 și pliați cu grijă în albușurile de oufolosind spatula
Se toarnă amestecul de mere-orez în vasul de copt pregătit, se coace timp de 45 de minute (180 ° C), se lasă să se răcească și se servește călduț sau rece .