Go Back

Brioșe de ciocolată și nucă de cocos

Brioșe de ciocolată și nucă de cocos
Prep Time15 minutes
Active Time40 minutes
Total Time55 minutes
Course: Desert
Yield: 12 buc

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 90 g grâu
  • 1 buc ouă
  • 140 g zahăr brun
  • 80 ml ulei
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 300 g zară
  • 100 g făină
  • 2 plic praf de copt
  • 3 g bicarbonat de sodiu
  • 30 g cacao
  • 80 g nucă de cocos deshidratată

Instructions

  • Preincalzeste cuptorul la 180°C.  Așezați matrițele de hârtie în adânciturile unei cutii de brioșe.
  • Se adaugă grâul în vasul de amestecare, se toacă timp de 1 min./pasul 10 și se decantează.
  • Adăugați ou și zahăr în vasul de amestecare și amestecați timp de 20 sec./pasul 4.
  • Se adauga ulei si zahar vanilat si se amesteca timp de 10 sec./pasul 4.
  • Adăugați zară și amestecați timp de 5 sec / viteză 4.
  • Adăugați grâu măcinat, făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu, pudră de cacao și nucă de cocos rasă și procesați timp de 20 sec./pasul 4 într-un aluat.
  • Umpleți 3/4 din matrițele de hârtie cu aluat. Coaceți brioșele timp de 20-25 de minute (180 °C), scoateți din cosul de brioșe, lăsați-le să se răcească și serviți într-o matriță de hârtie.

Notes

  • Acoperiți brioșele cu glazură de ciocolată și presărați-le cu nucă de cocos deshidratată.
Brioșe cu ciocolată și nucă de cocos
Brioșe cu ciocolată și nucă de cocos