Preincalzeste cuptorul la 180°C. Așezați matrițele de hârtie în adânciturile unei cutii de brioșe.
Se adaugă grâul în vasul de amestecare, se toacă timp de 1 min./pasul 10 și se decantează.
Adăugați ou și zahăr în vasul de amestecare și amestecați timp de 20 sec./pasul 4.
Se adauga ulei si zahar vanilat si se amesteca timp de 10 sec./pasul 4.
Adăugați zară și amestecați timp de 5 sec / viteză 4.
Adăugați grâu măcinat, făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu, pudră de cacao și nucă de cocos rasă și procesați timp de 20 sec./pasul 4 într-un aluat.
Umpleți 3/4 din matrițele de hârtie cu aluat. Coaceți brioșele timp de 20-25 de minute (180 °C), scoateți din cosul de brioșe, lăsați-le să se răcească și serviți într-o matriță de hârtie.