Se adauga usturoiul in vasul de amestecare si se toaca timp de 3 sec./viteza 8.
Adăugați vin alb și sare, puneți recipientul Varoma, cântăriți ciupercile, închideți Varoma și gătiți timp de 10 min./Varoma/pasul 1.
Folosind spatula, rearanjați ciupercile astfel încât ciupercile să vină de la margine până la mijlocul recipientului Varoma, închideți Varoma și gătiți încă 5 min./Varoma/etapa 1. Varoma deoparte.
Se adaugă ulei de măsline și oțet în bulion în vasul de amestecare și se încălzește timp de 5 min./100°C/pasul 1.
Puneți ciupercile într-un borcan de porțelan sau faianță, puneți crenguțe de rozmarin, turnați cu grijă peste decoctul de ulei-vin fierbinte (ciupercile trebuie acoperite cu decoctul), depozitați în frigider și turnați într-un borcan decorativ de sticlă pentru servire.