Go Back

Desert Berry cu lapte acru

Desert Berry cu lapte acru
Prep Time15 minutes
Active Time1 hour
Total Time1 hour 15 minutes
Course: Desert
Yield: 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 400 g fructe de pădure
  • 200 ml friscă
  • 250 ml lapte acru
  • 30 g gelatină
  • 50 g zahăr
  • 2 plic zahăr vanilat
  • 1 linguriță coajă de lămâie

Instructions

  • Introduceți atașamentul de agitare. Se adauga frișca in vasul de amestecare, se bate pana se intareste, etapa 3 si se decanteaza.  Scoateți atașamentul de agitare.
  • Adăugați lapte acru și gelatină în vasul de amestecare și amestecați timp de 1 min./pasul 3.
  • Se adauga zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie si se amestecatimp de 1 min./pasul 2.5
  • Se adauga frisca si se amesteca timp de 2 min./pasul 1.
  • Se adaugă 150 g de fructe și se pliază timp de 1 min./invers/Pasul 2
  • Alternează cu fructele rămase în boluri sau borcane, se lasă să se odihnească în frigider timp de cel puțin 1 oră și se servește.

Notes

  • În loc de fructe de padure, pot fi folosite si alte fructe de sezon. Cu toate acestea, evitați ananasul și kiwi.  Enzimele conținute în acesta afectează capacitatea de gelifiere a gelatinei, astfel încât desertul să nu devină ferm în mod corespunzător.
Desert Berry cu lapte acru
Desert Berry cu lapte acru