Introduceți atașamentul de agitare. Se adauga frișca in vasul de amestecare, se bate pana se intareste, etapa 3 si se decanteaza. Scoateți atașamentul de agitare.
Adăugați lapte acru și gelatină în vasul de amestecare și amestecați timp de 1 min./pasul 3.
Se adauga zaharul, zaharul vanilat si coaja de lamaie si se amestecatimp de 1 min./pasul 2.5
Se adauga frisca si se amesteca timp de 2 min./pasul 1.
Se adaugă 150 g de fructe și se pliază timp de 1 min./invers/Pasul 2
Alternează cu fructele rămase în boluri sau borcane, se lasă să se odihnească în frigider timp de cel puțin 1 oră și se servește.
Notes
În loc de fructe de padure, pot fi folosite si alte fructe de sezon. Cu toate acestea, evitați ananasul și kiwi. Enzimele conținute în acesta afectează capacitatea de gelifiere a gelatinei, astfel încât desertul să nu devină ferm în mod corespunzător.