Pune ierburile in vasul de amestecare, se toaca 5 sec./nivel 8 si se decanteaza.
Adăugați hrișcă în vasul de amestecare și măcinați timp de 30 sec./pasul 10.
Se adauga ouale, sarea, apa si smantana,se amesteca timp de 15 secunde/viteza 5 si se lasa sa seumfle acoperit timp de 1 ora.
Topiți puțin unt într-o tigaie neaderentă (Ø aproximativ 18 cm) pe aragaz și coaceți 6 crepes unul după altul.
Preincalzeste cuptorul la 120°C. Acoperiți tava de copt cu hârtie de copt.
TăiațiCamembert în 24 de felii subțiri.Puneți 4 felii de brânză și 1-2 lingurițe de ierburi pe o jumătatede crep, piper și pliați cealaltă jumătate a creponei.
Așezați crepurile pliate una lângă alta pe tava de copt pregătită, coaceți în cuptor (120 ° C) timp de 6 minute și serviți cald.