Se toarnă în bolul de amestecare 25 g unt se adauga 5 g zahăr , 150 ml apă încălzește 2 min./37°C/viteză 2
Adaugă 3.5 g drojdie amestecați 2 min./37°C/invers/viteză 1
Adăugați 250 g făină și 5 g sare se face aluat Aluat /3 min.
Lăsați aluatul la dospit aproximativ 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 210°C. Tapetați tava cu hârtie de copt.
Scoateți aluatul crescut din bolul de mixare pe o suprafață de lucru tapetă cu făină. Se fac 6 bile de aluat, se face din fiecare bila cite un șnur.
Înfășurați fiecare crenvurști într-o spirală cu o fâșie de aluat. Se aseaza carnatii inveliti in aluat pe o tava de copt, se unge cu ou batut si se presara cu seminte de susan. Se coace 15 minute (210°C). Serviți corn-dog-urile calde sau reci.