Caserolă de mere cu budincă de orez
Caserolă de mere cu budincă de orez
Yield: 4 porții
Equipment
- 1 TM6
Materials
- 500 ml lapte
- 50 g zahăr
- 150 g budincă de orez
- 10 g unt pentru ungere
- 3 buc ouă
- 1 g sare
- 200 g cremă de brânză
- 500 g mere
- 1 linguriță coajă de lămâie
Instructions
- Adăugați lapte, 30 g zahăr și budincă de orez în vasul de amestecare, gătiți timp de 25 min./90°C/invers/pasul 2 și turnați într-un castron. Clătiți vasul de amestecare.
- Preincalzeste cuptorul la 180°C. Ungeți vasul de copt.
- Introduceți atașamentul de agitare. Adăugați albușuri de ou și sare în vasul de amestecare, bateți timp de 3 minute./invers/pasul 4 până când se întărește și se decantează. Scoateți atașamentul de agitare.
- Adăugați gălbenușul de ou, brânza de vaci și zahărul rămas în vasul de amestecare și amestecați timp de 10 secunde / nivelul 4.
- Adăugați mere și coaja de lămâie și tăiați timp de 5 sec./viteza 4.
- Adăugați budinca de orez la amestecul de măr-caș, amestecați timpde 15 sec./invers/pasul 2 și pliați cu grijă în albușurile de oufolosind spatula
- Se toarnă amestecul de mere-orez în vasul de copt pregătit, se coace timp de 45 de minute (180 ° C), se lasă să se răcească și se servește călduț sau rece .
Notes
- De asemenea, puteți adăuga 1/2 linguriță de scorțișoară cu merele în pasul 5.
- În pasul 6, puteți plia stafide cu albușurile de ou.
Leave a Reply