Cafea Sabayon

Cafea Sabayon

sabayon ca sos de desert festiv
Active Time10 minutes
Total Time10 minutes
Course: Desert
Yield: 4 porții

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 50 g zahăr
  • 3 buc gălbenuș
  • 40 ml lichior de cafea
  • 50 ml vin alb

Instructions

  • Adăugați zahăr în vasul de amestecare și pulverizați timp de 10 sec./etapa 10.
  • Introduceți atașamentul de agitare.  Se adaugă gălbenușulde ou, lichiorul de cafea și vinul alb și telul până se răcește timp de 4minute/70°C/viteză 3. Transferați imediat și serviți

Notes

  • Serviți acest yon cu banane prăjite, frigarui de ananas prăjite, beignets, crepes sau înghețată.
Cafea Sabayon
Cafea Sabayon

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




11 + 6 =