Chutney de ceapă și prune

Chutney de ceapă și prune

Chutney de ceapă și prune
Prep Time15 minutes
Active Time25 minutes
Total Time40 minutes
Course: Aperitiv
Yield: 2 borcane

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 300 g prune fără sâmburi
  • 300 g ceapă roșie tăiată jumătăți
  • 1 pinch piper
  • 2 g sare
  • 2 g scortișoară
  • 20 ml oțet de mere de fructe
  • 200 g zahăr gelifiere 2:1

Instructions

  • Adăugați prune și ceapă în vasul de amestecare și tăiați timp de 5 secunde / viteză 5.
  • Adăugați piper, sare, scorțișoară, oțet și zahăr gelifiere, puneți inserția de gătit pe capacul vasului de amestecare în loc de cana de măsurare și gătiți timp de 12 min./90 °C / pasul 1.
  • Se toarnă chutney în pahare clătite la cald, se închide imediat, se lasă să se răcească și se păstrează într-un loc răcoros și uscat. Se serveste cu branza moale si mezeluri.

Notes

Chutney de ceapă și prune
Chutney de ceapă și prune

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




15 − two =