Clătite cu hrișcă

Clătite cu hrișcă

Clătite cu hrișcă, camembert și ierburi proaspete
Prep Time20 minutes
Active Time1 hour
Total Time1 hour 20 minutes
Course: Desert
Yield: 6 buc

Equipment

  • 1 TM6

Materials

  • 20 g ierburi proaspete
  • 150 g hrișca
  • 3 buc ouă
  • 4 g sare
  • 250 ml apă
  • 30 g smântână
  • 50 g unt pentru prăjire
  • 250 g Camembert
  • 1 pinch piper după gust

Instructions

  • Pune ierburile in vasul de amestecare, se toaca 5 sec./nivel 8  si se decanteaza.
  •  Adăugați hrișcă în vasul de amestecare și măcinați timp de 30 sec./pasul 10.
  • Se adauga ouale, sarea, apa si smantana,se amesteca timp de 15 secunde/viteza 5  si  se lasa sa seumfle  acoperit timp de 1 ora.
  • Topiți puțin unt într-o  tigaie neaderentă (Ø aproximativ 18 cm) pe aragaz și  coaceți 6 crepes unul după altul.
  • Preincalzeste cuptorul la 120°C.   Acoperiți tava de copt  cu hârtie de copt.
  • TăiațiCamembert în 24  de felii subțiri.Puneți 4 felii de  brânză și  1-2 lingurițe  de ierburi pe  o jumătatede crep, piper și pliați cealaltă jumătate a  creponei.
  •  Așezați crepurile pliate una lângă alta pe  tava de copt pregătită, coaceți în  cuptor (120 ° C)  timp de 6 minute și serviți cald.

Notes

  • Puteți utiliza un singur tip de plante medicinale sau combina diferite plante aromatice în funcție de  gustul tau.
  • Pentru o  crep  ai nevoie de aproximativ o ceașcă de măsurare plină de aluat.
  • În loc de  ierburi proaspete și condimente,  puteți  adăuga,  de asemenea, afine la Camembert înainte de coacere.
Clatite-cu-hrisca
Clatite cu hrisca

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




twenty + one =