Clatite cu legume din tava de copt

Clatite cu legume

Clatite cu legume din tava de copt
Prep Time15 minutes
Active Time40 minutes
Total Time55 minutes
Yield: 8 porții

Equipment

  • 1 TM6
  • 1 Cuptor
  • 1 tavă cuptor
  • 1 hârtie de copt

Materials

  • 70 g edam gudda
  • 100 g ceapă albă
  • 350 g cartofi
  • 100 g morcovi
  • 40 g unt
  • 70 g porumb boabe din conservă
  • 50 g fulgi ovăz
  • 1 buc ou
  • 4 g sare
  • 1 pinch piper
  • 2 pinch nucșoară

Instructions

  • Preincalzeste cuptorul la 180°C.  Acoperiți tava de copt cu hârtie de copt.
  • Adăugați Edam în vasul de amestecare, tăiați 3 sec./etapa 5 și decantați.
  • Se pun ceapa, cartofii si morcovii in vasul de amestecare si se toaca timp de 5 secunde/viteza 5.
  • Se adaugă unt și sotează timp de 5 min./120°C/invers/Pasul 1.
  • Se adaugă brânză zdrobită, porumb, fulgi de ovăz, ou, sare, piper și nucșoară și se amestecă timp de 15 secunde/invers/pasul 6.
  • Se pun 8 clatite rotunde de legume pe tava de copt pregatita, se apasa usor cu spatula si se coace timp de 25 de minute (180°C) pana se rumeneste auriu. Se servește cald.

Notes

  • Dacă utilizați tava de copt Ben, nu aveți nevoie de hârtie de copt.
    Ungeți Ben Backlech pentru prima dată (a se vedea instrucțiunile de utilizare). Mucegaiul formează un strat natural non-stick atunci când este utilizat și se asigură că alimentele nu aderă la mucegai și pot fi ușor detașate de faianță.
  • În funcție de sezon, puteți înlocui morcovii cu dovleac, cartofi dulci, napi sau conopidă.
Clătite cu legume
Clătite cu legume

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




one × two =