Ciorbă de fasole cu afumătură
Ciorbă de fasole cu afumătură
Yield: 4 porții
Equipment
- 1 TM6
Materials
- 1600 ml apă
- 250 g fasole boabe
- 20 ml ulei
- 1500 ml apă
- 300 g afumătură
- 100 g morcovi
- 50 g pătrunjel
- 50 g țelină
- 1 foaie dafin
- 1 cub concentrat de pui
- 5 g boia de ardei dulce
- 5 g sare
- 100 ml bulion
Instructions
- Adaugati 1600 g apă si 250 g fasole boabe fierbeti 30min./Varoma/invers/viteză 1
- Stoarceți fasolea cu ajutorul coșului de înăbusire și aruncati apa, puneti fasolea fiartă intr-un bol
- Adugati 20 g ulei 50 g ceapă taiată mărunt căliți 3min./100°C/viteză 1
- Adaugati 15oo ml apa 300 g afumatură fiebeți 10min./Varoma/invers/viteză lingură
- Adăugați fasolea, 100 g morcovi, 50 g pătrunjel, 50 g țelina tăiate cuburi, 1 cub concentrat de carne și 1 foaie dafin fierbeti 30min./100°C/invers/viteză lingură
- Adaugati 5 g boia de ardei dulce si 5 g sare 100 ml bulion fierbeti 10 min./100°C/invers/viteză 1
Leave a Reply