Dovlecei arte

Dovlecei arte

Dovlecei arte
Prep Time10 minutes
Active Time45 minutes
Total Time55 minutes
Course: Gustări
Yield: 8 bucăți

Equipment

  • 1 TM6
  • 1 formă de tartă

Materials

  • 25 g unt pentru ungere
  • 100 g alac
  • 150 g gorgonzola
  • 50 g ceapă albă
  • 2 căței usturoi
  • 50 g ulei
  • 3 buc ouă
  • 4 g sare
  • 1 g piper
  • 1 g cimbru
  • 120 g șuncă cuburi

Instructions

  • Preincalzeste cuptorul la 180°C. Ungeți forma de tartă (Ø 26 cm).
  • Se adaugă alac în vasulde amestecare, se macină timp de 30 sec./etapa 10 și sedecanează.
  • Puneți brânza de munte învasul de amestecare, tăiați 6 sec./nivel 8 și adăugați lafăina de alac.
  • Se adauga ceapa siusturoiul in vasul de amestecare, se toaca timp de 3secunde/viteza 5.
  • Adăugați dovlecei, tăiați5 sec./nivel 5, adăugați la inserția de gătit și stoarceți folosind spatula.
  • Se adaugă ulei, ouă,amestec de brânză spelt, sare, piper, cimbru și dovlecei storși în vasul deamestecare, se amestecă timp de 10 secunde/invers/pasul 4 șise pune în vasul de tartă pregătit.
  • Întindeți cuburile deșuncă deasupra, coaceți timp de 35 de minute (180 ° C), tăiați în bucăți șiserviți cald sau rece.

Notes

Dovlecei arte
Dovlecei arte

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




eighteen − three =