Frigarui de pește cu sos de boia de ardei

Frigarui de pește cu sos de boia de ardei

Frigarui de pește cu sos de boia de ardei
Prep Time3 minutes
Active Time1 hour
Total Time1 hour 3 minutes
Course: Fel pricipal
Yield: 4 porții

Equipment

  • 1 TM6
  • 10 bețe frigărui

Materials

  • 600 g fileuri de pește
  • 2 lungurițe suc de lămâie
  • 2 g sare
  • 1 g piper
  • 150 g bacon felii subțiri
  • 250 g dovlecel feliați
  • 12 buc roșii cheri
  • 100 g ceapă
  • 20 ml ulei
  • 500 ml apă
  • 1 cub concentrat de pui
  • 600 g cartofi

Sos de boia de ardei

  • 300 g ardei gras roșu
  • ½ buchet pătrunjel verde
  • 5 g sare
  • 1 pinch piper
  • 70 g cermă de brânză

Instructions

  • Acidifiați cuburile de pește cu suc de lămâie, condimentați cu sare și piper și înfășurați cu feliile de slănină.
  • Se pun cuburile de pește învelite alternativ cu felii de dovlecei și roșii cherry pe 4 frigarui de lemn și se pun în recipientul Varoma.
  • Pune ceapa in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 5 si aluneca in jos cu spatula.
  • Se adaugă ulei de măsline și sote timp de 2 min. 30 sec./120°C/pasul 1.
  • Adăugați apă și cuburi de bouillon, atârnați inserția de gătit, cântăriți cartofii, puneți Varoma și gătiți timp de 25 min./Varoma/pasul 2.
  • Puneți deoparte Varoma și introduceți-l de gătit și transferați cartofii. Goliți vasul de amestecare și colectați lichidul de gătit.

Sos de boia de ardei:

  • Adăugați ardeii în vasul de amestecare și tăiați timp de 5 sec./pasul5.
  • Adăugați 100 g lichid de gătit și gătiți timp de 5 min./100°C/pasul 2.
  • Adăugați pătrunjel, sare de plante medicinale și piper și piure timpde 20 de secunde / viteză 8.
  • Se adauga crema de branza si se amesteca timp de 10 sec./viteza 2.5. Se servesc frigarui si cartofi caldi cu sosul.

Notes

Frigarui de pește cu sos de boia de ardei
Frigarui de pește cu sos de boia de ardei

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




5 + four =