Frigarui de pește cu sos de boia de ardei
Frigarui de pește cu sos de boia de ardei
Yield: 4 porții
Equipment
- 1 TM6
- 10 bețe frigărui
Materials
- 600 g fileuri de pește
- 2 lungurițe suc de lămâie
- 2 g sare
- 1 g piper
- 150 g bacon felii subțiri
- 250 g dovlecel feliați
- 12 buc roșii cheri
- 100 g ceapă
- 20 ml ulei
- 500 ml apă
- 1 cub concentrat de pui
- 600 g cartofi
Sos de boia de ardei
- 300 g ardei gras roșu
- ½ buchet pătrunjel verde
- 5 g sare
- 1 pinch piper
- 70 g cermă de brânză
Instructions
- Acidifiați cuburile de pește cu suc de lămâie, condimentați cu sare și piper și înfășurați cu feliile de slănină.
- Se pun cuburile de pește învelite alternativ cu felii de dovlecei și roșii cherry pe 4 frigarui de lemn și se pun în recipientul Varoma.
- Pune ceapa in vasul de amestecare, se toaca 3 sec./viteza 5 si aluneca in jos cu spatula.
- Se adaugă ulei de măsline și sote timp de 2 min. 30 sec./120°C/pasul 1.
- Adăugați apă și cuburi de bouillon, atârnați inserția de gătit, cântăriți cartofii, puneți Varoma și gătiți timp de 25 min./Varoma/pasul 2.
- Puneți deoparte Varoma și introduceți-l de gătit și transferați cartofii. Goliți vasul de amestecare și colectați lichidul de gătit.
Sos de boia de ardei:
- Adăugați ardeii în vasul de amestecare și tăiați timp de 5 sec./pasul5.
- Adăugați 100 g lichid de gătit și gătiți timp de 5 min./100°C/pasul 2.
- Adăugați pătrunjel, sare de plante medicinale și piper și piure timpde 20 de secunde / viteză 8.
- Se adauga crema de branza si se amesteca timp de 10 sec./viteza 2.5. Se servesc frigarui si cartofi caldi cu sosul.
Leave a Reply