Gem de pere

Gem de pere

Gem de pere
Prep Time10 minutes
Active Time20 minutes
Total Time30 minutes
Course: Gem
Yield: 2 borcane

Equipment

  • 1 TM6
  • 2 borcane cu capac

Materials

  • 500 g pere decojite, sferturi
  • 100 ml vin alb
  • 2 ml suc de lămâie
  • 1 pinch piper alb
  • 300 g zahăr
  • 1 plic gelatină
  • 3 ml ulei

Instructions

  • Adăugați pere, vin alb, suc de lămâie, cuișoare, piper, zahăr pudră șigrăsimi vegetale în vasul de amestecare, tăiați timp de 3 secunde  / viteză 8.  În loc de ceașcă de măsurare, așezați recipientul Varomafără capac pe capacul vasului de amestecare ca protecție la stropire și gătiți
  • Faceți testul de gelifiere, umpleți borcanele cu șurub clătite la cald, puneți-le pe capace timp de 5 minute, apoi întoarceți-vă și lăsați-le să se răcească.  Serviți sau depozitați într-un loc răcoros și uscat.

Notes

  • Grăsimea vegetală neutră (cum ar fi uleiul de nucă de cocos din palmină) reduce spumarea la fierberea gemului.
  • Gem de pere-soc: Înlocuiți jumătate din pere cu soc.
Gem de pere
Gem de pere

Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recipe Rating




5 × 2 =